Statige, meer imposante Art Deco deurkruk, geïnspireerd op de bouwstijl uit het interbellum. Frank Allart heeft meer modellen zoals deze, die ons doen denken aan De Empire State Building in New York. Er is een uitgebreide keuze in schilden, rozetten en knoppen. Ook voor meubels.

Ruime keuze in kleur en afwerking

Met een palet van meer dan 40 afwerkingen verkrijgbaar voor het gehele Frank Allart programma kunt u echt een blijvende indruk achterlaten.

Bekijk alle afwerkingen

Allart Select programma

Deze zes series zijn onderdeel van het Allart Select programma. Dit programma bestaat uit een groot assortiment deurkrukken en –knoppen. Te combineren met nog meer rozetten en schilden in vele afmetingen. Dit in combinatie met de enorme keuze uit afwerkingen maakt dat met het Allart Select programma een unieke samenstelling gemaakt kan worden. Elk project uitgevoerd met Allart Select is dus uniek in de wereld.

3200 series

0352 raamkruk

BIM

0354 raamboom

BIM

0354LK raamboom afsluitbaar

BIM

0380 raamuitzetter

BIM

0380-0395 FS flyscreen option

BIM

0669 meubelknop

BIM

0676 meubelknop

BIM

0676 pn meubelknop

BIM

2680 beldrukker

BIM

3200B krukrozet

BIM

3202 cilinderrozet

BIM

3375 deurklopper

BIM

3379 briefplaat

BIM

7728 deurkruk

BIM

8920 + 8950 afdekrozet

BIM

8920ab afdekrozet

BIM

De ‘Visualiser’

De Frank Allart Select Range staat toe om de hardware aan te passen naar gelang elke specifieke stijlwens of functie. We kunnen krukken en knoppen met verschillende afwerkingen plaatsen op een verscheidenheid aan achterplaten en rozetten, in verschillende maten en met verschillende functies.

Om u de juiste stijl te helpen kiezen voor uw volgende project, heeft Frank Allart een ‘Visualiser’ gebouwd. Zo kunt u alvast bekijken hoe verschillende combinaties eruit zullen zien.

Note: werken de ‘visualisers’ in de iframes hieronder niet? Probeer het dan rechtstreeks op frankallart.com/visualiser →

Allart Select Door Levers

Allart Select Door Knobs